Et nyt koncept med Brain Booster Camp kommer på turné i Hjørring 4. august. Der er stadig ledige pladser til de hurtige - det er gratis

HJØRRING: Hjørring er med på sommerens Brain Booster turné, hvor Dansk Skoleskak også besøger kommuner som Aalborg, Ballerup, Herlev, Horsens, Ikast-Brande og Odense.

I en tid hvor mange kigger mere i en skærm end på hinanden, er det et klogt træk at øve fokus og booste sin hjerne inden skolestarten - også selv om der står ferie på programmet. Brain Booster er læring på en lidt anden måde, end de fleste kender. Læringschef i Dansk Skoleskak, Mikkel Nørgaard uddyber:

- Tykke bøger og regnestykker er ikke den eneste vej til at blive klog. Man kan også spille sin hjerne skarp via øvelser og minigames på det ternede bræt. Så deltager man på Brain Booster, hvor alle kan være med uanset skakkendskab, får man både en fed sommeraktivitet og bliver klar til det nye skoleår.

På Brain Booster møder de unge sociale læringsaktiviteter med skoleskak, et sundt fællesskab og nye venner. Et samarbejde mellem Hjørring Kommune og Dansk Skoleskak gør, at Brain Booster er gratis.

Udover sund frokost, diplom og booster T-shirt, får deltagerne et officielt skakspil med hjem. Det skal nemlig ikke være pengepungen, der afgør om der efter campen kan dystes videre med familie, venner og skolekammerater.

Desuden får alle deltagere adgang til at mødes online hver onsdag til undervisning, skakdyster og mere læring via Skoleskak.dk/booster.

Baggrund

Brain Booster er for børn og unge mellem 8-16 år, uanset om man har lyst til at lære skakreglerne, har spillet i skolen eller næsten altid vinder over sine venner.

Brain Booster arrangeres af Hjørring Kommune i samarbejde med Dansk Skoleskak. Tilmelding via Skoleskak.dk/booster.

Campen er 4. August på Muldbjerg Undervisningssted, Skolevangen 44, 9800 Hjørring fra klokken 10-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...