40 års varige spejdervenskaber og oplevelser blev markeret

HJØRRING: I lørdags blev det bevist, at spejderarbejde virkelig skaber varige venskaber.
Roverklanen "The Highlanders" - enhed for spejdere fra 17 år og opefter - holdt 40 års jubilæum.
- 80 voksne spejdere, som enten er eller har været medlem af "The Highlanders", var mødt op for at fejre spejdervenskabet, og de mange fantastiske spejderoplevelser, de har haft sammen, oplyser Conni Jepsen, der er Gruppeleder for Højene-spejderne.
- Der var både stemningsfuldt udendørs spejderkøkken med stegt lam over bål og flot treretters gourmetmad, men bedst af alt var den spejderglæde, der fyldte hele spejdergården "Højvælde".
- For en som mig, der har været med fra starten, er det fuldstændig fantastisk at opleve samhørigheden både med det ældste medlem af klanen og det yngste, tilføjer Conni Jepsen.
- Jeg har været spejderleder for mange, og det glæder mig, når nogen virkelig får spejderånden helt ind i blodårene, og vokser op og bliver Highlanders. Ind imellem er der endda nogle guldklumper, der bliver ledere og tager ansvar for at bringe spejderoplevelserne videre til de næste i rækken. Det er det hele værd.
- Vi er stolte af at Roverklanen "The Highlanders" er en del af Højene-spejderne og ønsker dem stort tillykke med jubilæet.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...