Koncerterne er på Vendelbohus-scenen, og programmet byder på en stribe kendte musiknavne

HJØRRING: Sparevent er klar med et stort koncertprogram, der sikrer et bundmusikalsk forår.

Arrangørerne frister med Rasmus Walther, Anne Linnet, Michael Learns To Rock, Dodo & The Dodos, Tørfisk og McGuinness samt Bryan Adams Tribute og Creedence Tribute,

The Dublin Legends slår sæson-tonen an torsdag 7. februar på Vendelbohus, hvor alle forårskoncerterne afvikles.

Sean Cannon, Gerry O’Connor, Paul Watchorn & Shay Kavanagh er alle legender inden for ”Irish Folk” musikscenen. Sammen danner de The Dublin Legends og de vil omdanne Vendelbohus til en irsk pub. Med koncerter i Danmark, Sverige og det meste af Storbritannien er det et hold ekstremt skarpe herrer, der kommer til Hjørring 7. februar.

Sidste udkald

Sparevent oplyser, at det snart er sidste chance for at købe billet til Rasmus Walters første solotour 15. februar.

Med touren søger Walter tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver, og giver et indblik i historierne bag hits som: Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå og Heart of Stone.

2. marts kommer Anne Linnet forbi Vendelbohus og spiller både gamle numre fra Jeg Er Jo Lige Her, samt nye numre og fortolkninger,

Dodo & The Dodos giver akustisk koncert på Vendelbohus i Hjørring 23. marts. Publikum er ifølge koncertarrangøren sikret et top-forberedt band, der leverer alle de kendte sange i en smuk akustisk version i en intim og varm koncert.

Fællessang

Fredag 12. april er der lagt op til fællessang og god stemning på Vendelbohus. Tørfisk hører til blandt de allerbedste i Danmark, når at forener irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Tørfisk formår virkelig at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner på den lune måde.

McGuinness er en konstellation af musikere, som alle bærer glæden ved at spille den irske og skotske folkemusik. En musikgenre som er elsket verden over, og som vendelboerne blandt andet er kommet til at elske på grund af De Gyldne Løver.

- Der er lagt op til en aften i selskab med nogle af de mest underholdende og dygtige bands inden for genren, vurderer koncertarrangøren.

To gange tribute

Onsdag 17. april præsenterer Sparevent to af Danmarks bedste tributebands: Bryan Adams Tribute og Creedence Tribute.

- Kom til en aften med fokus på energi og fed rock, lyder opfordringen.

Læs mere på Sparevent.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...