SINDAL: Mens andre pengeinstitutter lukker deres afdelinger i byen og flytter til Hjørring, så går Sparekassen Vendsyssel mod strømmen. De udvider afdelingen i Sindal for at kunne servicere kunderne bedre og samtidig skabe mere plads til medarbejderne.

Udvidelsen omfatter udnyttelse af 1. salen i den nuværende bygning på Nørretorv. Her er der 100 kvadratmeter til rådighed, hvor der fremover skal være to mødelokaler, kantine og toilet. I stueetagen skabes der plads til to ekstra medarbejdere, og det nuværende mødelokale suppleres med et ekstra.

- Da vi for tiden har en stor kundetilstrømning, er der behov for mere plads til møder med kunderne. Og de flere kunder gør også, at vi ansætter flere medarbejdere. Vi er nu oppe på seks her i afdelingen, og med udvidelsen skabes der plads til to ekstra kundemedarbejdere, fortæller afdelingsdirektør Mads Nielsen.

Sparekassen Vendsyssel i Sindal er vokset med 50 procent flere kunder og en vækst på 100 procent på udlånssiden.

- Vi kan mærke, at de andre pengeinstitutter flytter, men kunderne vil ikke flytte med. De vil være i et pengeinstitut, der er lokalt og vil det lokale. Vi oplever, at det betyder meget, at vi er en del af lokalsamfundet, og at en del af vores medarbejdere bor i byen, siger Mads Nielsen.

- Selvom der er digitale løsninger med selvbetjening, så vil kunderne gerne have personlig rådgivning i øjenhøjde med en medarbejder. Det giver tryghed. Det er ikke kun de ældre, der er glade for kontakten til en medarbejder, det gælder i lige så høj grad for de unge. Især når det drejer sig om lån, hus- og bilkøb. Og så sætter kunderne også pris på, at vi fortsat har en kassefunktion med mulighed for at hæve- og indsætte penge og købe valuta.

Da Sparekassen Vendsyssel er en garantsparekasse uden aktionærer, der skal have udbytte, kan sparekassen i stedet yde økonomisk støtte til lokale initiativer, og det nyder mange foreninger i Sindal godt af.

Sparekassen Vendsyssel blev stiftet i 1871 i Vrå og Em sogne og har siden etableret sig med afdelinger fra Struer til Skagen samt to afdelinger i København. Sparekassen har i alt 39 afdelingen med 570 medarbejdere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...