Sparekassen Vendsyssels Fond støtter Nr. Lyngby Søerne

NR. LYNGBY: Sparekassen Vendsyssels Fond støtter Nr. Lyngby Søerne med 100.000 kr., der forleden blev overrakt til bestyrelsen i Nr. Lyngby Sølaug foran Sparekassens Vendsyssels afdeling i Lønstrup. Afdelingsdirektør Kurt Bæk Henriksen fra Sparekassen Vendsyssel i Lønstrup havde på vegne af fonden fornøjelsen af at overrække donationen på 100.000 kr.

Nr. Lyngby Sølaug vil anvende donationen til at etablere 2 helt unikke søer i Nr. Lyngby-området nord for Løkken. Etableringen af søerne har til formål at ”genskabe” naturværdien i det tidligere oversvømmede engdrag, fra en del af det tidligere store ”Nr. Lyngby Bassin”, med den tilhørende naturlige fauna, flora samt dyre- og fuglevildt.

Søren Bangsø, formand for bestyrelsen i Nr. Lyngby Sølaug, var særdeles glad for opbakningen fra Sparekassen Vendsyssels Fond.

- Det er vores håb, at stedet bliver et stort aktiv for alle i hele landsdelen og for turismen i området, og at det kan være med til at videreudvikle lokalområdet for beboerne og de nuværende og fremtidige erhvervsdrivende. Bestyrelsen og de øvrige ildsjæle er meget glade for, at Sparekassen Vendsyssels Fond har valgt at støtte op om projektet.

Sparekassens Vendsyssels Fond har ved 1. uddeling 2019 støttet 23 forskellige almennyttige og velgørende formål. Fonden udlodder midler igen i løbet af efteråret 2019.

Ud over Sparekassen Vendsyssels Fond har Sparekassen Vendsyssel også fonde i byerne Hals, Brovst, Ulsted, Jerslev, Klokkerholm, Pandrup, Bedsted og Snedsted, der alle støtter almennyttige og velgørende formål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...