BJERGBY: For 6. gang afholdes der Kunst- og Hobbyudstilling på Bjergby-Mygdal Skole. Det sker i weekenden lørdag den 9. og søndag den 10. marts begge dage fra klokken 11 - 16.

Det er de initiativrige kvinder Karen Hylle, Eli Højrup, Ingrid Christiansen, Susanne Hansen og Margit Jespersen, der endnu engang påtager sig det store koordineringsarbejde med at arrangere udstillingen.

- Vi regner med, at der igen i år kommer omkring 40 udstillere. For at sikre alsidigheden og kvaliteten er udstillerne nøje udvalgt, så publikum kan glæde sig til en udstilling med kunst og hobby i særdeles høj kvalitet, fortæller Eli Højrup.

De første år kom udstillerne udelukkende fra Bjergby og Mygdal, men i de senere år er der åbnet op for udstillere fra andre byer, dels fordi det er rygtedes, at udstillingen er velbesøgt grundet alsidigheden og den høje kvalitet, men også for at give de besøgende nye oplevelser.

Formålet er ikke at tjene penge, men at præsentere en flot og varieret udstilling med hobby og kunst til glæde for de omkring 1000 besøgende, der hvert år lægger vejen forbi Bjergby-Mygdal Skole. Derfor er det gratis at udstille, og der er fri entre for de besøgende. Udstillingens eneste indtægter kommer fra de velbesøgte cafeer på skolen og amerikansk lotteri. Selvom indtægterne er begrænsede, er det alligevel lykkedes gennem årene at indsamle så mange penge, at Kunst- og Hobbyudstillingen har kunnet donere kunstværket ”Kuglerne” til byen. Kunstværket er designet og fremstillet af genbrugsjern af kunstneren Anne Mølgaard fra Hjerm ved Struer og består af tre kugler. En på 1 diameter, en på 60 centimeter og en på 40 centimeter. Med deres unikke runde form og det rå jern pryder skulpturen området foran Bjergby-Mygdal skole på fornemmeste vis.

- Forhåbentlig kan dette års udstilling igen fylde lidt op i kassen, så vi om et par år kan være i stand til at bidrage med yderligere byforskønnelse, siger Eli Højrup.

Interesserede udstillere bedes henvende sig til Margit Jespersen på telefon 24249851 eller Ingrid Christiansen på telefon 29911411 senest lørdag den 9. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...