Sommermarked med hobbyfolket holdes den 24. august kl. 10-17.

BJERGBY: Sommermarked med hobbyfolket holdes den 24. august kl. 10-17.

- Huset er fyldt med med aktiviteter. Omkring og i huset, er der masser af boder. Der sælges strikkede og syede ting. Salg af pileflet, keramik og smykker. Masser af lopper. Lokale kunstnere udstiller og sælger nogen af deres malerier

BAMSIF fodbolddrengene kommer og laver grill for at tjene penge til deres fodboldrejse. Der laves pandekager, der er kaffe, kage og bjesk. Lokale jægere fra Danmarks Jægerforbund kommer med smagsprøver.

Man har mulighed for at smage vin produceret af de lokale vinbønder i Bjergby.

I kælderen har Vendia kaffe risteriet i gang. Der kan smages og købes kaffe. Solhjem Bryglaug brygger øl, og mon ikke der er smagsprøver her også. I kælderen er der også et stort bogmarked og masser af loppemarkedsting.

Uggerby Husflid som er en del af Aktivitetshuset Solhjem holder også åbent på sommermarkedet, så du har mulighed for at prøve drejebænke, og se alle de spændende ting der kommer ud af de gamle håndværk.

Husflid er kreativt håndværk, der laves kunsthåndværk, billedkunst, hobbyting, håndarbejde, træting, smykker og broderi. Der afholdes plantefarvningskursus på dagen, så du har mulighed for at se hvordan det foregår.

Aktivitetshuset Solhjem ligger ved Peterspladsen lige overfor Bjergby Kirke. Man kan også se de nyrenoverede dyr på Peterspladsen. På væggene hænger stadig billeder og malerier fra Peter Jensen’s liv Områdets borgere købte i 2015 det tidligere plejehjem Solhjem, og har siden bygget om. Indtil nu er der skiftet ca. 60 vinduer og døre. Stueetagen er renoveret, der arbejdes på at renovere kælderen, og man går snart i gang med tag og overetagen. Huset benyttes flittigt af områdets beboere. Uggerby Husflid har ugentlig over 100 kursister i vintersæsonen. Uggerby Husflid starter snart efterårets kurser. Aktivitetshuset Solhjem fik HAS-prisen i maj 2019.

Foreningens medlemmer viser gerne rundt, også på markedsdagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...