Landsbyen Astrup holder fest den sidste weekend i august

ASTRUP: Sidste weekend i august inviterer Astrup til fest – og her kan man opleve lidt af hvert.

- Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Astrup den 30.-31. august og få hyggelige oplevelser i det gode vejr – for det har vi bestilt!, siger Julie Leerskov, der er med til at arrangere festen.

For 4. år i træk vil der være kunstmesse i byens idrætshal i forbindelse med byfesten i Astrup - det sker lørdag den 31. august kl. 10-16. Her vil man kunne opleve mange forskellige typer kunsthåndværk, bl.a. keramik, raku, strik, drivtømmer, og træ.

Den professionelle tenor Rune Nielsen vil i år gæste kunstmessen - han vil lægge vejen forbi Astrup-Sønderskovhallen kl. 15 og opføre et lille sang-potpourri. Rune er en professionel og anerkendt sanger, som har mange års erfaring som kirkesanger, fra kor, teater, revy og musicals.

På sportspladsen vil der være underholdning for børn og barnlige sjæle. Dem, der elsker lugten af benzin og synet af en velpoleret maskine, vil kunne bese biler fra Veteranklubben og Hjørring Motorsportsklub. Imens vil man kunne lokkes af duften fra grillpølser, som kan skylles ned med en kold fadøl.

Festudvalget består af medlemmer fra den lokale idrætsforening ASIF og af medlemmer fra skolekredsen på Astrup-Sønderskov Friskole. Overskuddet fra kunstmessen, den store tombola og de mange forskellige aktiviteter på pladsen støtter derfor både skolen og idrætslivet i byen.

- En af de helt klare målsætninger med arrangementet er at synliggøre os i lokalsamfundet og skabe hyggelige aktiviteter for de lokale borgere”, oplyser Julie Leerskov, som er formand for Skolekredsudvalget.

Hvis man har lyst til at deltage i familiefest med spisning lørdag aften, så er tilmeldingen hertil senest onsdag 28. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...