Den nye fond skal fremover støtte lokale aktiviteter og velgørende formål

LØNSTRUP: Sol og Strand Feriehusudlejning A/S fejrede forleden, at det er 40 år siden, at Margit og Kjeld Andersen etablerede virksomheden, som i dag har vokset sig til at være et af Danmarks største feriehusudlejningsbureauer.

Dagen var samtidig en milepæl for ægteparret, der har besluttet at etablere en humanitær fond: ”Sol og Strand-fonden ved Margit og Kjeld” – hensigten er, i den kommende tid, at overdrage størstedelen af virksomhedens aktier til fonden, som fremadrettet skal støtte velgørende formål og lokale initiativer.

Den nye fond bliver uden tvivl en ledestjerne - ikke blot for os medarbejdere men også for feriegæster og husejere. Vi skal naturligvis fortsat sikre konkurrencedygtige vilkår for husejerne, derom hersker ingen tvivl. Men derudover er de med til at støtte velgørende formål eller lokale initiativer – det kan kun blive en win-win situation for os alle, siger bureauchef Jakob Risager Gravgaard.

På lokalbureauet i Lønstrup blev der i anledning af jubilæet og fondens etablering kræset ekstra om de besøgende. Her var personalet blandt andet klar med bobler, kagemand, kransekage og frugt til de besøgende.

- Jeg synes, at vi havde en hyggelig dag med masser af sol, varme og glade gæster, husejere og personale, siger en tilfreds bureauchef.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...