Slush ice i stedet for bajer og breezer - sidste skoledag skal fremover holdes i Fårup Sommerland

HJØRRING: I årevis har det været en tradition, at eleverne i Hjørring tager afsked med folkeskolen med en fest i Folkeparken i Hjørring.
Men hvis det står til politikerne i børne- fritids- og undervisningsudvalget, så bliver i år sidste gang, for fremover skal festen foregå under mere regulerede former i Fårup Sommerland.
Uden at være det, så det blevet sådan gennem årene, at flere har fået den opfattelse, at festen i Folkeparken er i kommunalt regi.
- Man har nok fået den opfattelse, for vi har stillet med SSP-medarbejdere, og lærere har også været til stede. Derfor opfordrer vi til en løsning med at holde sidste skoledag i Fårup Sommerland, siger formand for udvalget Mai-Britt Beith (S).
Ifølge hende så er der flere fordele ved at lægge festlighederne lidt længere sydpå fra 2019.
- Fårup Sommerland har mange års gode erfaringer med at have mange unge gæster, og de fleste andre kommuner omkring os har også valgt at holde festen der, og det kunne da også være lidt sjovt for de mange elever at møde andre elever fra andre byer og kommuner.
Det er også et spørgsmål om alkohol og om kommunens sundhedspolitik.
En fest i en park med mange ind- og udgange har gjort det lettere at drikke alkohol, hvilket kommunen ikke vil lægge navn til.
- I Fårup Sommerland er de vant til at kontrollere gæster, som forsøger at smugle alkohol med ind, siger Mai-Britt Beith, som er næsten overbevist om, at om to år er der ingen, der kan huske festerne i Folkeparken.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...