Per Thrane og hans Circle K-team er langt om længe flyttet fra en midlertidig skurvogn til en toptrimmet butik

HJØRRING: I mere end et år har der været byggeaktivitet hos Circle K, der ligger lige ved den trafikerede rundkørsel på Ringvejen i Hjørring.

Og i en lang periode har butikschef Per Thrane og hans team budt kunderne velkommen i en skurvogn. Men nu har hele holdet slået dørene op til en spritny butik. Og ifølge butikschef Per Thrane, er døren åbnet til Danmarks flotteste tankstation.

- Der er aldrig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi haft tid til at fordybe os i det her og få tingene gjort rigtigt. Det er blevet rigtig godt, smiler Per Thrane.

- Det eneste der ikke er rørt er ydermurene - ellers er der pillet ved alt andet, tilføjer Per Thrane.

- Det har virkelig været omfattende. Tag, lofter, ledninger og hver eneste skrue er udskiftet.

- Det har været et kæmpeprojekt - også økonomisk, tilføjer Per Thrane.

Han konstaterer, at det færdige resultat har været hele besværet værd.

- Det er totalt fantastisk.

Per åbnede den nye Circle K dagen inden, landet lukkede ned på grund af Corona-krisen, så der har selvsagt været lidt længere mellem kunderne end på et par normale uger i marts. Men den nye butik har imponeret kunderne. Og på den store åbningsdag besøgte 500 kunder tanken.

Vemodig afsked med Hirtshals

Per Thrane overtog tankstationen i Hjørring i 2018. Han havde inden da drevet Statoil i Hirtshals i over 20 år. Og det gjorde han med stor energi, entusiasme og flotte resultater på bundlinjen.

I 2017 blev han opfordret til at søge til Hjørring for at tilføre tanken i Hjørring et løft. Og 1. januar 2018 afleverede han nøglerne til stationen i Hirtshals.

- Det var med vemod jeg sagde farvel til Hirtshals. Der har jeg fået mange gode snakke med kunderne, og jeg kendte alle, siger han.

- Da jeg åbnede tanken i Hirtshals var det i en tid, hvor man kun solgte grøn Cecil, Prince og bajere. Men vi udviklede den til en butik, som alle kom til for at købe det, de lige stod og manglede. Vi oplevede en kæmpe succes og blev en del af et stærkt fællesskab, fortæller Per.

Skimmel i tag og loft

Per Thrane er 53 år og opvokset i Højene i Hjørring. Og det gik snart op for Per, at han også kender rigtig mange mennesker i Hjørring.

- Vi fik hurtigt godt gang i tanken i Hjørring, da den blev Circle K.

Der var dog én ting, som Per Thrane ikke kunne trives med: Lugten.

- Jeg troede, lugten kom fra vaskehallen. Så den blev endevendt, og den blev total saneret. Men lugten fortsatte.

- Vi var igennem alt, og jeg blev ved med at jagte problemet. Med eksperthjælp fandt vi frem til, at der var skimmel i tag og lofter.

Projektet greb om sig

I førte omgang var planen, at sanere butikken, mens den var i drift. Men projektets omfang voksede, og der blev åbnet midlertidig butik i en skurvogn. Det skete i uge 7 i 2019.

- Den uge glemmer jeg ikke. Det var en iskold grå skurvogn, som jeg skulle til at indrette butik i - og jeg vidste ikke hvor længe, vi skulle være der. Jeg håbede, at vi kom retur til butikken inden Dana Cup.

Men sådan gik det ikke.

Projektet greb mere og mere om sig.

- I sommeren 2019 jokede jeg med, at vi ville gå all in på julepynt, hvis vi skulle være i skurvognen julen over, griner Per Thrane.

Og sådan gik det.

- Gertrud Sand fra The Julekalender har ikke levet forgæves. Vi fyldt godt op med pynt.

Hyggen flytter med

I 500 dage var Circle K-butikken påvirket af renovering, og i 56 uger blev kunderne budt velkommen i skurvognen.

- Det var faktisk rigtige hyggeligt i skurvognen, men det vi er kommet til nu, er SÅ meget bedre. Og hyggen og de gode snakke fra skurvognen, vil vi super gerne have med i den nye butik.

Per Thrane er fuld af optimisme for fremtiden, og butikken er nu toptrimmet og klar til at friste kunder med alt det, de lige står og mangler.

- Vi har et rigtig godt koncept, smiler Per Thrane.

- Jeg oplevede kun opgang i den periode, jeg drev tanken, - lige indtil vi måtte etablere midlertidig butik i en skurvogn og indskrænke vores sortiment.

Opskriften på fremgang er ifølge Per tilfredse kunder. Han nyder selv en god snak med kunderne - og han gør sig umage for at finde de medarbejdere, der også stortrives i samspil med mennesker.

- Det skal være sjovt at gå på arbejde. Det er næsten et krav her, tilføjer han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...