Hjørring Musiske Skole er klar med aktiviteter og undervisningstilbud til børn og voksne på højt niveau inden for musik, sang, drama og billedkunst

HJØRRING: - Kreative aktiviteter som musik, sang, drama og billedkunst stimulerer hjernen og har en positiv indvirkning på børns læring og trivsel. På Hjørring Musiske Skole har vi mange forskellige kreative undervisningstilbud på meget højt niveau, og lige nu er der åben for tilmelding til ny sæson, lyder det fra Hjørring Musiske Skole, der har sidste frist for tilmelding og gentilmelding senest 1. maj.

- Alle vores undervisere i de musiske og kreative fag er professionelle udøvende musikere og kunstnere, og mange har spillet – eller spiller – i symfoniorkestre, kammerorkestre m.v.Når eleverne modtager musikundervisning, undervises de således på meget højt niveau.

- Dét at vi har en professionel kunstnerisk tilgang til undervisningen gør en forskel på flere måder. Først og fremmest betyder det, at vi i undervisningen har en ambition om at gøre eleverne til dygtige musikere. Vores ca. 70 undervisere har desuden et omfattende netværk på det musiske og kulturelle område, og det betyder, at elever på Hjørring Musiske Skole får nogle muligheder, de ellers ikke ville have fået. Det skaber også værdi i vores tværfaglige samarbejder med andre for eksempel skole og dagtilbud, siger Christian Larsen, leder af Hjørring Musiske Skole.

Undervisningen står dermed ikke alene. Ofte fører undervisningen til meget mere i form af koncerter, udstillinger, orkestersammenspil, musicals og ikke mindst inddragelse i de mange kulturelle aktiviteter, der er i byen. Senest har eleverne deltaget i verdens største teaterfestival for børn og unge, som gæstede Hjørring i begyndelsen af april.

- Undervisningen har også stor indflydelse på børn og unges udvikling. At spille musik sammen eller øve et teaterstykke sammen øger deres personlige og sociale kompetencer. De bliver ganske enkelt klogere på sig selv og dygtigere til at samarbejde.

Skolen har en bred vifte af aktiviteter og undervisningstilbud til børn og voksne på højt niveau inden for musik, sang, drama og billedkunst både i dag- og aftentimerne.

- Vi glæder os over, at alle – store som små – igen i år får mulighed for at mærke det magiske vingesus i mødet med musik, billedkunst og drama. Vores mål er fortsat at skabe gode musikalske og kreative oplevelser og tilbyde professionel undervisning til alle i Hjørring Kommune, lyder det fra skolens ledelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...