Støttearrangement med musik og sjove indslag skal gå til gadebørn i Ghana

HJØRRING: "SKØNT & SKØRT"- er et støttearrangement til fordel for FruHansensPlan. Hele overskuddet vil gå til børnene i Liberian Camp i Ghana.
Arrangementer foregår 9. november i Musiksalen på Vendsyssel Teater.
Skuespiller Jørgen Bing, skuespiller Hanne Laursen, sopranen Charlotte Hjørringgaard, violinisten Niels Bjerre samt “Carls Salonorkester “ medvirker.
- Aftenen vil blive en skøn blanding af fantastisk musik og sjove indslag, lover Lisbeth Hansen, der står bag initiativet.
“Fru Hansens Plan", som Lisbet Hansen er stifter af, udfører hjælpearbejde for gadebørn i Ghana.
- Vi forsøger at skaffe økonomiske midler til projekter til gavn for fattige i Ghana. Jeg rejser selv til Ghana med pengene og følger med i arbejdet, så jeg er personlig garant for, at pengene ender det rette sted og bliver brugt som planlagt, oplyser Lisbeth Hansen.
Fru Hansens Plan arbejder med diverse byggeprojekter, så som brønde og vandtanke til regnvand og renovering af skoler - og yder også støtte til mad til børn i den tidligere flygtningelejr “Liberian Camp", som nu er en stor slum-by.
- Jeg hjælper også med støtte til skolegang, medicin og i særtilfælde støtte til enkelt-personer, som har et alvorligt problem. Herud over arbejder jeg også med at skaffe sponsorer til børnenes skolegang i “Liberian camp".
Arbejdet i "Liberian Camp" foregår i samspil med " We Can Bless Them Fundation", som er en NGO, som Lisbeth Hansen har oprettet i Ghana sammen med lokale venner i campen.
Billet til arrangementet koster 120 kroner og kan købes på Vendsyssel Teater.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...