Laura sætter fokus på hudplejeprodukter fra Clarins

HJØRRING: Matas i Stokbrogade 2 frister 8. maj kunderne med en skønhedsaften.
Aftenen har særlig fokus på naturlige hudplejeprodukter fra firmaet Clarins, der er medarrangør.
Matas-elev Laura Nguyen har tilrettelagt ugen i forbindelse med sin fagprøve.
- Jeg har valgt at sætte fokus på Clarins univers i min fagprøve fra 8. maj til 15. maj.
Hele ugen vil der være konkurrencer og gode tilbud. Og mandag 14. maj er der lodtrækning, hvor man kan vinde en gave fra Clarins
- Til skønhedsaften 8. maj klokken 18.30 kan kunderne få gode råd og vejledning til hudplejerutine og ikke mindst til deres makeup.
Clarins er ifølge Laura Nguyen et eksklusivt fransk brand, som er baseret på planter med respekt for miljøet.
- Clarins-eksperten vil fortælle og demonstrere de eksklusive produkter. Derefter vil der blive serveret lidt lækkert til ganen, hvor deltagerne også har muligheder for at lege med makeuppen og mærke de lækre cremer.
Til sidst vil der blive uddelt en lækker goodiebag til en værdi af 295 kroner.
- Så mangler du en mors-dagsgave eller har lyst til en hyggeaften med veninden, så besøg os i Matas Stokbrogade, lyder opfordringen fra Laura.
Billetter kan købes til 50 kroner stykket.
- Der er kun 12 pladser i spil, så det er først til mølle, lyder det fra Laura.
- Vi har så få pladser, fordi vi vil give deltagerne den vejledning, som passer nøjagtig til den enkeltes hudtype og bekymringer.
Der er også mulighed for at bestille en tid i butikken fredag 11. april hos Clarins-eksperten, der også her vil rådgive og give gode fif til hudpleje og makeup.
- I løbet af ugen vil der være vilde konkurrencer og gode tilbud, og kunderne kan blive vejledt i hudpleje og makeup, tilføjer Larua, der trives i Matas.
- Mit ønske er at være i butik, hvor man stadig har kontakt med mennesker. Make-up interesserer mig meget, og derfor faldt det mig naturligt, at Matas er den butik, jeg gerne ville arbejde i.
Hun har en ét-årig EUD på handelsskolen i Hjørring, og begyndte i Matas i Stokbrogade 1. oktober 2016.
- Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg lærer noget nyt hver eneste dag. Og hvis jeg får muligheden for at blive i kæden, når jeg er udlært, er jeg klar, tilføjer hun.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...