Karsten Lauritzen besøgte Hjørring Private Realskole - og elevernes spørgsmål var mange

HJØRRING: Spørgsmålene fra Hjørring Private Realskoles elever i 7. - 10. klasse var mange da Karsten Lauritzen gæstede skolen mandag aften.
Går du ind for fri hash?
Hvad er dit syn på burka forbuddet?
Hvad mener du om aktiv dødshjælp?
Hvorfor får I ikke afskaffe topskatten?
Aftenen startede med at Karsten Lauritzen fortalte om sin opvækst i Løgstør, om det at skulle hjælpe sin far på gården, om sine evner, eller mangel på samme, til at køre traktor.
Herefter fortalte Karsten om det at være aktiv elevrådsmedlem og om vejen ind i VU, og om at være redaktør på et blad - som ordblind.
- Man skal kæmpe med det, man er dårlig til for at blive god til det, var Karstens budskab til de lyttende og engagerede elever.
Selvom aftenen var tænkt som en aften, hvor skatteminister Karsten Lauritzen kunne fortælle om sit liv, og ikke mindst sin vej ind i politik, så var det helt tydeligt, at de mange unge nok havde spørgsmål til Karstens liv, men især havde lyst til at stille spørgsmål indenfor politik.
Karsten Lauridsen fortalt om, hvordan hans interesse for politik især blevet tændt mens han gik på efterskole i Viborg på efterskolen i Skals.
Deltagerne fik historien om, hvordan han som ungdomspolitikere i folketinget, havde lokket sine klassekammerater til at tage slips på, og vi fik også historien om, at han som elev på Åbybro efterskole fik sendt Løgstør Avis med posten.
Generelt en rigtig hyggelig aften for de ca 400 mennesker der var samlet i HPR hallen på Femhøje, hvor eleverne på HPR var i centrum sammen med skatteminister Karsten Lauritzen der talte til dem i ungdomshøjde.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...