Slåbrock Band er klar på Havnescenen torsdag middag med nye og gamle hits

HJØRRING: Slåbrock Band åbner dette års Skagen Festival.
Klokken 11.45 på torsdag 5. juli går orkestret med den 45 år lange historie på Havnescenen for at levere både en række nyere sange og ikke mindst de gamle hits som "To gears Diesella" eller "A’e så glå ve dyjr".
- Og repræsenterer de nye sange så nogen fornyelse? spørger Slåbrock-forsanger Kjeld Torbjørn - og leverer selv svaret: Næh, egentlig ikke - vi holder fast i vores stil, og det irriterer formentlig et par blaserte avis-anmeldere. Men vi har et stort, trofast publikum, som ikke efterspørger nogen fornyelse - tværtimod.
- Jeg oplever det samme omkring de revyer, jeg skriver tekster til. Revyen skal fornyes, hvis den skal overleve, skriger anmelderne. Hvorefter de selv forlanger politiske tekster og håbløse parodier - som revyerne har leveret i årevis. Tja, problemet med elitære anmeldelser synes ofte at være anmelderne selv....
Kjeld Torbjørn er eneste "overlevende" fra den gyldne tid i 1970erne og 80erne, men har samlet virkeligt dygtige musikere omkring sig. Til daglig udgør han sammen med Andreas Svaneborg og Ole Albrechtsen Slåbrock Trio - og trioen er så til lejligheden udvidet med Michael Andersen på bas og Mads Dybdal Andersen på trommer.
- Vi optrådte også som band på Jelling Festival i maj, og det havde vi i al beskedenhed stor succes med, siger den nu 72-årige forsanger. Men vi har da aldrig spillet så tidligt på dagen som 11,45.... Gad vide, om folk overhovedet er vågne? Men ellers får de chancen igen, for vi spiller også på Havnescenen lørdag den 7. juli - men det er så også kl 11,45....
- Det er sgu egentlig lidt af en udfordring på en festival, griner Torbjørn. Men jeg lover, at vi i hvert fald møder op og er superfriske.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...