Den lokale købmand har givet idrætsforeningen 40.000 kroner for at hjælpe i corona-krisen

SINDAL: Købmand Johnny Thomsen fra Superland Sindal har givet en flot økonomisk håndsrækning til Sindal Idrætsforening.

Grundet corona-krisen er mange foreninger og sportsklubber hårdt ramt af krisen. Derfor var glæden heldigvis stor, da Sindal Superland kontaktede, Sindal Idrætsforening, med henblik på en økonomisk håndsrækning.

- Vi vil gerne være med til at hjælpe byens fantastiske idrætsforenings ungdom. Endvidere er det lidt en noget for noget gestus, da vores kunder jo i rigtig mange tilfælde netop er medlemmer i SIF idrætsforening, fortæller købmanden.

- Vi er i den dejlige situation, at vores lokale kunder ikke har svigtet os. Ja, så er det naturligt for mig, at vi giver noget retur til vores ungdomsafdeling, fortæller Johnny Thomsen.

- I SIF er vi stolte og taknemmelige for den flotte gestus på 40.000 kroner, som vi er blevet skænket - det falder virkelig på et tørt sted, lyder det fra formanden for SIF IF, Luise Nielsen.

- Vi anslår, at vores tab her i Corona-krisen er ret stort, bland andet på grund af aflysning af opvisninger, cups, cafeteria m.v. indtægter. Så denne check er, ud over de andre sponsorater vi løbende modtager fra Superland, en fantastisk mulighed.

Finansieringen af sponsoratet er blevet mulig via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10 millioner kr. som frie købmand over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...