SIF starter sæsonen med nye spændende hold. Kom og vær med, lyder opfordringen fra idrætsforeningens formand Luise Nielsen, som om de kommende aktiviteter fortæller:

- Floorball er den nyeste afdeling i SIF. Der blev holdt prøvetræninger henover foråret og der dukkede så mange op, så det blev vurderet, at grundlaget er der for at starte flere hold. Der er fundet dygtige trænere til hold fra U5 til U13. Der tilbydes også motionshold for damer og herrer, hvor der gives garanti for at kondien bliver udfordret.

Floorball starter sæsonen med standerhejsning søndag den 27. august i Sindal Hallen. Alle er velkomne til at komme og prøve den nye sport i Sindal. Husk indendørs sko.

- Gymnastikafdelingen har været heldig at få en instruktør til spring- og rytme hold. På de nye hold bliver der tempo på, og der skal trænes så holdene kan komme afsted til opvisninger og vise hvad de har lært. Holdene er fra 2. - 9. klasse.

Samtidig fortsætter gymnastikholdet for 0. - 2. klasse fra sidste år, så der nu kan tilbydes gymnastikhold lige fra 1- års alderen og frem til pensionistalderen.

Yoga startede op sidste år, og fik stor tilslutning. Yogatræningen er magisk for ømme kontormuskler i nakke og ryg som trylles væk - og giver samtidig øget smidighed, styrke og velvære.

Gymnastikafdelingen viser alle holdene frem den 26. august i Sindal hallen fra kl. 13.00. Kom og mød instruktørerne og prøv kræfter med de forskellige hold.

- FUN byder på et nyt tilbud til de 3 - 7 årige, med en nyindkøbt trafikskole. Vi glæder os til at lege med trafikskilte og lysreguleringer og er spændt på om det bliver nødvendigt at udskrive fartbøder. Afdelingen har fået et tilskud fra Hjørring Kommunes udviklingspulje på 5.000 kr. til indkøb af rekvisitterne.

FUN holdes fortsat den 2. lørdag i måneden og starter op den 9. september.

- Ungdomsvolley kom i gang sidste sæson, og fortsætter nu for børn i alderen 9-14 år. Drenge og piger træner sammen. Det er muligt, da spillet handler om teknik og samarbejde på banen.

- Fodboldafdelingen satser på, at der kan oprettes et rent U12 Pigehold. Og med den succes det danske kvindelige landshold har haft, håber vi det smitter af på pigernes interesse for sporten.

Har du lyst til at spille med, så er der hold lige fra U5 og til Veteran Old Boys. Så kom endelig.

- Til november starter Futsal træningen op i hallen. Der er stigende interesse for spillet med den tungere bold, der kræver at boldbehandlingen sidder lige i skabet.

- Herreholdet spillede sig op i serie 1 her i foråret. Nu skal pladsen i serie 1 holdes. Vi håber der kommer mange og hepper til holdets hjemmekampe. Tid og dato for kampene fastlægges først til september, så hold øje med vore Facebook side.

Er håndbold, din nye sport, så kom endelig - der er hold fra U5 og op, slutter Luise Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...