Sindal IF Fodbold har udvidet sin sponsoraftale med OK og SuperBrugsen i Sindal

SINDAL: Et årelangt samarbejde mellem de lokale kræfter i Sindal bliver nu udvidet. Det betyder, at fodboldspillerne fra Sindal IF fremover kan få et endnu højere beløb til klubkassen, når bilister tanker hos OK – stadig uden det koster ekstra at tanke for bilisterne.

- Vi vil det lokale. Vi er en lille by, og vi er nødt til at holde sammen. Så vi vil gerne vores fodboldhold, og vi vil gerne vores lille by. Den vil vi støtte bedst muligt, siger Lonnie Høegh-Jensen, souschef ved SuperBrugsen i Sindal, som i samarbejde med OK står bag aftalen.

Gennem årene har aftalen betydet, at Sindal IF Fodbold har fået økonomisk hjælp, som især er kommet de unge til gode. Også sådan vil det se ud fremover, fortæller Erik Rømer, formand for fodboldudvalget.

- Der er ingen tvivl om, at pengene går til ungdomsafdelingen. Hovedsageligt når de unge skal til cups. Vi har også brugt nogle af pengene fra aftalen på nye unge trænere, som gerne vil på kursus, siger Erik Rømer, der glæder sig over støtten.

Støtte på flere måder

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er SuperBrugsen i Sindal og OK, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Sindal IF Fodbolds sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Som noget nyt får foreningen fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte fodboldspillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

- Lige nu har flere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...