- Vi kan alle blive ramt lige der, hvor det gør allermest ondt, siger Erik Christoffersen, der gæster Sognegården 19. november

HJØRRING: - Vi kan alle blive ramt lige der, hvor det gør allermest ondt, siger Erik Christoffersen, formand for Sind Hjørring.

Mandag 19. november klokken 14.30 vil Erik Christoffersen fortælle om foreningen Sind Hjørring. Arrangementet foregår i Sognegården, Torvet 4.

Erik Christoffersen vil vise filmen MED ÅBENT SIND, ”Lykkens dør åbner altid udad”. Filmen viser de aktiviteter, som SIND Hjørring har over et år.

Han vil også fortælle om et par gode forløb, og om Hjælpende Hænder, besøgsvenner, pårørende grupper, Sinds Psykologrådgivning og foreningens Ungegruppe.

Erik Christoffersen er tidligere lærer og skolekonsulent i folkeskolen. Han mener, det er en samfundsopgave at give de svageste rettigheder. Han var med til at stifte en lokalafdeling i 1992, og blev i 2017 genvalgt som formand.

Sindets Dag er verdensomspændende, og i år var temaet: Unge og psykisk sundhed. Et af de projekter, Erik Christoffersen har taget initiativ til, er Ungegruppen, en klub for psykisk sårbare unge mennesker.

For Ungegruppen i Sind Hjørring handler det om mulighederne for at udvikle sig og glæden ved at være sammen. Fællesskabets styrke er, at det giver selvtillid.

- Det kan godt være, de unge har forskellige diagnoser, der forklarer deres tilstand, men der, hvor de virkelig er ramt, er på deres selvtillid. På det område er vi mennesker ens. Vi kan alle blive ramt lige der, hvor det gør allermest ondt, siger Erik Christoffersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...