Skibsby-Højene Idrætsforenings 600 gymnaster til opvisning på udebane

HJØRRING: Gymnastikopvisning i Skibsby-Højene Idrætsforening (SHI) var i år flyttet til Vendia Hallen, og dermed flyttede de over 600 gymnaster også ud af de ellers meget trygge og vante rammer i Højene Hallen.

- Men ikke desto mindre var det en succes, lyder det fra bestyrelsen i SHI Gymnastik.

- Det store fællesskab har sprængt rammerne for, hvad der kan lade sig gøre i den ellers trygge og dejlige hal i Højene, og derfor mødte instruktører, hjælpeinstruktører og føl ikke op i Højene Hallen søndag morgen, men i stedet i Vendia Hallen. Her startede vi morgenen ud med at pynte op til gymnastikfesten, og alle, store som små, hjalp til. Igen i år lykkedes denne dag på grund af de mange frivillige som tog en tørn. Det gælder de nævnte frivillige en i særlig grad også de forældre og andre som er tilknyttet gymnastikforeningen.

Dagen bød på alt fra Hjørrings Landsdelshold til børne-, junior- og voksenhold, og Aabybro Efterskole. Med mere end 600 aktive gymnaster i foreningen, større og flere hold, fik tilskuerne muligheden for at se rytmiske serier, spring, disco-dans og børnegymnastik. Det var en dag fyldt med smil, glæde og en overraskelse, hvilken bestod i, at alle instruktører, hjælpeinstruktører og føl lavede et sjovt indslag med en indøvet rytmisk sekvens og lidt spring. De kan noget, der var alt fra disco-dans til full-half.

Med flytningen til Vendia Hallen kunne rammerne for antallet af deltagere på dagen nå nye højder, og med over 1500 deltagende på dagen var det en succes. Blandt de som ikke deltog med en opvisning på dagen var 60+ dameholdet.

Med gymnastikopvisningen følger slutningen af sæsonen 2018/2019 og derfor også, at tre udvalgsmedlemmer udtræder af gymnastikudvalget. Karin Nørgaard Christensen, Preben Hansen og Lene Hansen har alle været med til at skabe SHI Gymnastik.

- I har givet børn, unge og voksne mulighed for at lave lige netop den type idræt, som de har lyst til. Jeres hårde arbejde, og utrættelige engagement vil altid blive husket, lød det til de tre udvalgsmedlemmer.

Tre farvel betød også tre goddag. Anja Godtliebsen, Christine Vestergaard og Mads Nielsen er indtrådt i gymnastikudvalget.

- Dermed forstærker vi endnu engang den passionerede og engagerende base af frivillige, som udgør gymnastikudvalget.

Med afslutningen følger også sommergymnastik, som flere instruktører, hjælpeinstruktører og føl har engageret sig i.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...