Sagsbehandlingen kan gå i gang - SHI skal selv finansiere projektet

HJØRRING: Skibsby-Højene Idrætsforening ønsker at anlægge en kunstgræsbane med lysanlæg samt et maskinhus ved SHIs fodboldbaner, og politikerne i teknik- og miljøudvalget har netop givet grønt lys til, at sagsbehandlingen kan sættes i gang.

Idrætsforeningen ønsker, at kunstgræsbanen placeres på et område, hvor der ifølge kommuneplanen er reserveret areal til en omfartsvej.

Teknik- og Miljøudvalget har besluttet at sagsbehandling - herunder nabohøring - skal sættes i gang på trods af arealreservationen.

I forhold til SHIs første forslag til beliggenhed, er kunstgræsbanen rykket længere mod nord af hensyn til den forventede nye udstykning ”Højene Enge”.

Hjørring Kommune er ejer af arealerne, men det er SHI der skal finansiere kunstgræsbanen. Ifølge dem selv har de allerede afsat et større beløb, men mangler dog lidt, før projektet kan udføres.

SHI har i sagsforløbet fremført, at de er uforstående overfor, at en arealreservation til en vej kan opretholdes i 32 år – uden at der tages stilling til, om vejen skal realiseres. De oplyser desuden, at hvis vejen realiseres, vil den gå igennem SHIs nuværende to fodboldbaner, uden at der er udlagt erstatningsareal.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...