LØNSTRUP: Sebastian gik på scenen i Lønstrup - men ikke som oprindelig planlagt i Musikladen. I stedet var koncerten flyttet til byens sportsplads. Hermed fik 230 gæster mulighed for at være i selskab med den respekterede musiker på en smuk men kølig juliaften.

Spar Event var arrangør af koncerten, og den blev holdt på trods. For corona-restriktioner hviler som bekendt fortsat over landet, og der er strenge krav til både publikum og arrangører.

Ved indgangen bød Celina Bagger og hendes team fra Spar Event velkommen og informerede koncertgæsterne om reglerne. Gæsterne tog selv stole med på pladsen og placerede sig i mindre klynger sammen med dem, de kendte. Og i behørig afstand til de øvrige gæster. Arrangørerne sikrede med vejledning og målepinde, at afstandskravene var overholdt.

Og det koncerthungrende publikum var helt med på reglerne.

- Koncertpladsen åbnede to timer inden koncertstart, og mange af gæsterne hyggede sig med deres medbragte mad i ventetiden.

Klokken 20 indtog Sebastian scenen, og han mødte sit publikum med sine udødelige sange i skøn harmoni med anekdoter, coronaironi og selvironi.

Aftenen var vindstille og solrig. Og koncertens første set blev afsluttet med udsigt til den smukkeste solnedgang, mens sidste set blev en noget kølig oplevelse for det store publikum.

- Vi kunne sagtens gå op til 500 tilskuere på sportspladsen, men koncerten var oprindelig solgt som en intimkoncert - og det skulle det blive ved med at være. Og det lykkedes rimelig godt, fortæller Celina Bagger fra Spar Event.

Hun tilføjer, at nogle gæster valgte at afbestille deres billetter, da koncerten blev flyttet.

- Men det var desværre ikke muligt for os at gennemføre koncerten i Musikladen.

Spar Event har allerede annonceret, at Sebastian med band går på scenen i Hjørring på Sebastians 50 års jubilæumsturne i 2021. Det sker 20. februar i Frysehuset i Hjørring.

Spar Event har som næste koncert Garden Party 5. september i Sct. Knuds Kilde i Hjørring med Queen Machine, Jonah Blacksmith, Niklas Sahl, Rasmus Walter og Dodo and The Dodos på plakaten.

- Som tingene ser ud lige nu, bliver der Garden Party i september, siger Celina Bagger, der opfordrer folk til at købe billet til koncerten.

- Vi vil selvfølgelig gerne have opbakningen. Og vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefaling, understreger hun.

Hun oplyser, at koncerten fredag aften i forlængelse af Hjørring Live er aflyst:

- Men vi kommer stærkt tilbage i 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...