100 kvinder nød bobler, søde lækkerier, mode - og et møde med skuespilleren fra Badehotellet

HJØRRING: Skuespiller Merete Mærkedahl fortalte med lune og nærvær om sig selv og sin karriere, da en stribe af byens butikker mandag aften inviterede til inspirationsaften i Park Vendia.

Sanne Godtliebsen fra House og Pernille Ørum Pedersen fra Nordjyske Medier udspurgte aftenens gæst om privatliv, om rollen som Othilia i Badehotellet, vejen til Hjørring Revyen og hendes færden på de røde løbere.

Og Merete Mærkedahl kunne i øvrigt love, at hun også er at finde i næste sæson af Badehotellet.

- Måske skal Othilia hjælpe Amanda lidt, sagde hun med glimt i øjet.

I pausen stod den på kaffe, bobler og søde lækkerier fra køkkenet i Park Vendia. Og så tog modellerne over med modeshow - kun afbrudt af gaveregn på indgangsbilletten.

Publikum blev opdateret på de sidste nye trends indenfor dame- og herretøj, lingeri, sko, tasker, briller, smykker samt hår og make-up og blomster.

Butikkerne der medvirkede var House, Zjoos, Poul M. Jeff, Blomsten, Byens Optik, Petri Lingeri, Matas i Metropol, Hassing og Helm.

100 kvinder havde sikret sig billet til aftenen, og hermed var alt udsolgt.

- Vi ville gerne prøve en ny kombination med modeshow og en kendt gæst som Merete Mærkedahl. Hun er jo sådan en, man har lyst til at snakke med, så vi var rigtig glade for, at hun ville være med i aften, smilede Sanne Godtliebsen, der var en af hovedkræfterne bag aftenen.

- Det skulle ikke være for stort et modeshow, så derfor er der også et begrænset antal butikker med. Det må gerne være lidt eksklusivt, og der skulle kæles lidt for detaljerne - det skulle være lidt lækkert, forklarede Sanne Godtliebsen og tilføjer, at aftenen passer perfekt ind i Hjørring Handels kvindeuge.

- Og dejligt vi kom i mål med så mange gæster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...