Højene-spejdere inviterer til sankthans-arrangement

HJØRRING: KFUM-Spejderne i Højene tænder i årets sankthans-bål i samarbejde med jem & fix. Det sker på spejdergården Højvælde 23. juni kl. 17 - 21, hvor der vil være gratis oplevelser for hele familien. De yngste inviteres til at lave deres egen gør det selv-heks. For Højene-gruppen er det en tradition at være med til det årlige Sankt Hans-arrangement i lokalområdet.

- Som spejdere ved vi, hvordan man bygger et godt bål med styr på sikkerheden, så ingen kommer til skade i løbet af aftenen. Derfor vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med til Sankt Hans og dele den gode oplevelse med resten af byens borgere, fortæller spejderleder Conni Jepsen.

Også i år sælges der grillpølser, vafler, kage og is, så alle kan få sig en forfriskning. Pengene bruges blandt andet på at tage på lejrture.

- Det er populært blandt børnene at komme af sted og de lærer en masse om både naturen og sig selv undervejs. Det kan vi bruge både til spejder og i resten af deres tilværelse, fortsætter Conni Jepsen.

I løbet af aftenen kan alle komme forbi og lave en gør det selv-aktivitet. Der bliver bygget hekse af træ, som bliver alt for flotte til bålet. Derudover vil der også være forskellige spejderaktiviteter, eksempelvis flødebolle-kast og snobrødsbagning. Bålet tændes kl. 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...