Spa Kompagniet : - Folk bliver hjemme og bruger pengene på luksus i hjemmet, i stedet for at bruge dem til at rejse for

HJØRRING: Læn dig tilbage i 1.200 liter boblende lækkert kropsvarmt vand og nyd udsigten.

Det er wellness på første klasse for alle livsnydere.

Før var det samtalekøkkener, der hittede. Men nu er det wellness-rummet - enten det er ude eller inde - som folk har fokus på.

- Man vil have sit helt eget rum med spabad og massage til afslapning, fortæller Carina Søndergaard, der er butikschef i SPA Kompagniets afdeling i Hjørring.

- Vi oplever i øjeblikket et boom i salget af udendørs spabade. Folk bliver hjemme og bruger pengene på luksus i hjemmet, i stedet for at bruge dem til at rejse for.

SPA Kompagniet i Hjørring har et stort udvalg i udendørs spabade. Typisk er de lavet til fra fem og op til otte personer. Og i nogle er der plads til at man kan ligge og nyde massagedyserne.

Det er de helt store spabade, der hitter.

- Dem med musikanlæg og terapilys, dem der kan styres via wi-fi over mobilen, så det står klart med den rigtige temperatur, når folk kommer hjem. Og det er de udendørs spabade, folk efterspørger, fortæller Per Karred, der er deltidssælger hos SPA Kompagniet i Hjørring.

- Og vi kan honorere efterspørgslen, også i disse Corona-tider, hvor det kan være svært at få varer fra udlandet. Vi er leveringsdygtige, hvis nogen ønsker, at få et udendørs spa i haven i sommerferien, fortæller Flemming Bornholdt.

Hos Spa Kompagniet forhandles også alle øvrige produkter til bad og wellness-værelser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...