9 svømmere fra S68 var til mesterskaber

HJØRRING: De bedste årgangssvømmere i Danmark var fra, lørdag den 30 juni til tirsdag den 3 juli, samlet i Bellahøj svømmestation, København, for at finde årgangsmestrene for drenge i årgang 2003, 2004 og 2005 samt piger årgang 2004, 2005 og 2006. S68 var repræsenteret ved Kristian B Rasmussen, Niklas Højbjerg, Frederik Michaelsen, Jeppe Egholm, Lærke Kjærsgaard, Anna Munk Fuglsang, Mie Asmussen, Cecilie Michaelsen og Mathilde Thirup.
Kristian B Rasmussen fik klubbens bedste resultat i hus med en flot 3. plads i 100 ryg og en frustrerende flot 4. plads i 200 ryg. Samtidig blev det til en finaleplads i 400 fri. Lærke Kjærsgaard og Anna Munk Fuglsang leverede stabilt højt niveau, men samtidig har de døjet med skader og astma problemer som satte dem lidt tilbage i forhold til deres direkte konkurrenter rundt om i Danmark.
Niklas Højbjerg fortsætter sin rejse op gennem de nationale ranglister og selv om det ikke blev til medaljer eller finalepladser i denne omgang leverer han stabilt højt niveau og er sammen med de andre drenge allerede under kravet for DM-J når han efter sommerferien starter ud som juniorsvømmer.
Jeppe Egholm, Frederik og Cecilie Michaelsen og Mathilde Thirup repræsenterende S68 for første gang ved et langbane DM, de svømmede indtil for 1 år siden i Nejst, Hirtshals. Der var ikke podieplaceringer til svømmerne fra Nejst i denne omgang, men de har udviklet sig voldsomt det forgangne år og er i flere løb trådt ind på de nationale ranglister og bidrager samlet til et potent træningsmiljø i S68 for de kommende år frem gennem junior årerne.
For første gang i mange år var der nok kvalificerede fra S68 til at klubben kunne stille med såvel drenge som pige holdkapper. Specielt drengene gjorde sig positivt bemærket i 4x100 fri hvor de svømmede tider som placerer dem blandt de bedste hold i Jylland.
Årgangssvømmerne fra S68 er nu gået på fortjent sommerferie, i slutningen af uge 27 er kvalificerede junior svømmere fra S68 i aktion til DM langbane i Aalborg, derefter holder de også fortjent sommerferie, inden træningen for alle svømmere starter op igen i starten af august.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...