Koret har uformel audition på Hjørring Ungdomscenter tirsdag 20. august

HJØRRING: August betyder opstart på en ny sæson for Rytmisk Pigekor Hjørring.

Nye sangere til koret kan melde sig til en uformel audition på Hjørring Ungdomscenter tirsdag 20. august ved at kontakte korlederne gennem Rytmisk Pigekor Hjørrings Facebookside.

Oven på en god sæson bl.a. med deltagelse i julekoncert sammen med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder i Aalborg Kongres og Kulturcenter, indspilning af musikvideo, to studieindspilninger og egne koncerter, er koret igen klar til at optage nye sangere.

Koret, som nu kan fejre tre års fødselsdag, har allerede formået at skabe mange flotte musikalske oplevelser på højt niveau for både sangerne i koret og et bredt publikum.

- Korets arbejde tager udgangspunkt i et stærkt fællesskab med høje ambitioner, for både det sociale sammenhold og den musikalske udvikling, lyder det fra korets ledere, Christina Thoft og Camilla Hyttel.

- Vores mål er at styrke den enkelte sangers talent i et stærkt fællesskab.

Koret dyrker popmusikkens sange, og har fokus på sangglæde, et stærkt og ungt udtryk, rytmeforståelse og at dyrke den lyd, der hører den rytmiske genre til

- Inspirationen hentes mange steder, det være sig hos grupper som Pentatonix, TV-serien Glee eller danske Vocal Line, som netop har vundet Eurovision Kor Grand Prix.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...