Fysioterapeuter på Åstrupvej er nu klar med GLA:D-hold for patienter med rygsmerter

HJØRRING: Fysio Danmark Højvangen Fysioterapi på Åstrupvej i Hjørring er klar med et nyt GLA:D tilbud. Klinikken tilbyder fra 5. februar træningshold efter GLA:D-konceptet for patienter med rygsmerter

GLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark og træningen i Højvangen Fysioterapi har hidtil været målrettet patienter med slidgigt i knæ eller hofte. Nu kan patienter med rysmerter også få gavn af GLA:D træning.

GLA:D ryg bygger på forskningsbaseret undervisnings- og træning til folk med uspecifikke, længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter.

Fysioterapeut Annemette Kirkskov står for rygtræningen, der foregår tirsdage 17.30 fredage klokken 7.30. Og hermed er holdene i gode hænder, idet Annemette Kirkskov har over 20 års erfaring med behandling og træning til rygpatienter.

- Vi er tre fysioterapeuter på klinikken der er blevet certificerede GLA:D ryg terapeuter, og jeg starter det op nu.

- GLA:D er et struktureret forløb, hvor patienterne gennem uddannelse og træning lærer at tackle smerter og træne knæ, hofte og ryg. Træning er den behandling, som har den bedste effekt for de fleste med lette til svære smerter, oplyser Annemette Kirkskov.

Konceptet er i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens kliniske retningslinier for behandling af rygpatienter med uspecifikke eller længerevarende/ tilbagevendende rygsmerter.

Forud for undervisningen og træningen, undersøges og testes alle patienter individuelt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...