HJØRRING: Vendsyssel FF har fundet sin nye målmandstræner, og valget er faldet på Morten Jänichen, der senest har været tilknyttet Skive IK.

- Det er glædeligt, at vi har fået en aftale med Morten Jänichen. Han er en rutineret målmandstræner, som tidligere har været i Holstebro Boldklub og Skive IK, samtidig med han har været instruktør på diverse DBU-kurser. Det har været vigtigt for os, at finde den rette afløser for Karim Zaza, og vi har fået rigtig mange informationer omkring Morten, og bulletinerne siger, at han er en faglig dygtig målmandstræner. Så vi glæder os rigtig meget over, han træder ind i trænerteamet, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Morten Jänichen er allerede tiltrådt i sin nye stilling.

- Jeg sagde ja til Vendsyssel FF, fordi det er en utrolig spændende udfordring for mig i et ambitiøst setup. Min drøm er at komme til at leve af at være målmandstræner, og det kan jeg se mig selv i her, så det passer rigtig godt. Jeg kommer til at arbejde sammen med nogle rigtig dygtige målmand, og mit job er, at gøre dem klar og skubbe dem til et niveau, hvor vi forhåbentlig kommer tilbage i Superligaen, siger Morten Jänichen.

Morten Jänichen er allerede tiltrådt i sin nye stilling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...