Smykket blev lanceres lørdag - samme dag som fyret ved Lønstrup blev genindviet

HJØRRING: Møller Guld, Sølv & Ure i Metropol ShoppingCenter i Hjørring fejrer flytningen af Rubjerg Knude Fyre med et helt unikt smykke, der blev lanceret lørdag - sammen dag som fyret blev genindviet.

Borgmester Arne Boelt gav begge begivenheder opmærksomhed.

- Borgmesteren åbnede officielt for salget af vores Rubjerg Knude Fyr smykker, fortæller butikschef Christian Hjørringgaard fra Møller Guld, Sølv & Ure.

- Det var et hyggeligt møde. Arne Boelt klippede snoren, og vi fik en god snak om projektet og om smykkerne.

Christian Hjørringgaard fortæller om den forholdsvis korte proces fra tanke til handling.

- Vi fik ideen til smykkerne og kontaktede Christina Jewelry & Watches, som straks var med på projektet. Der gik små 20 dage, og så var alle smykkerne designet samt produceret og leveret til vores butik Møller Guld Sølv & Ure i Metropol. Smykkerne sælges helt eksklusivt i vores butik og kan ikke købes andre steder. Vi er både glade og stolte over smykkerne og glæder os til at sende flere af vores fyrtårne over disken, lyder det fra Christian Hjørringgaard.

- Smykkerne blev studeret meget nøje af borgmesteren. Nu havde han jo hørt så meget om dem og ville gerne se de færdige smykker. Det endte da også med, at borgmesteren selv købte et smykke. Vi har haft en tæt kontakt til borgmesteren igennem hele projektet og oplevet stor opbakning og begejstring fra ham omkring smykkerne helt fra start, tilføjer Christian Hjørringgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...