Afgående præsident Mads Bødker har overdraget værdigheden til Jens Christian Kringelholt, der skal lede Rotary Sindal det næste år

Forleden var der kædeoverdragelse i Sindal Rotary Klub, hvor den afgående præsident Mads Bødker overdrog værdigheden til Jens Christian Kringelholt, der i det næste år skal lede klubben.

Præsidentskiftet skete i forbindelse med klubbens sommerafslutning, der også markerer afslutningen på Rotary året.

Inden præsidentskiftet berettede Mads Bødker om årets gang i hans præsidentperiode.

Herefter overdrog Mads Bødker præsidentkæden til Jens Christian Kringelholt som tegn på, at det nu er ham, der skal lede klubben frem til næste års sommerafslutning. Som altid, når der er præsidentskifte og sommerafslutning, blev der budt på helstegt pattegris med alt tænkeligt tilbehør og socialt samvær med ønsket om en god sommer.

Sindal Rotary Klub blev stiftet for 55 år siden og fik charter som selvstændig klub. Klubben er en del af det internationale netværk, der tæller 1,2 millioner medlemmer fordelt på 35.000 klubber verden over.

Rotary klubberne er for kvinder og mænd i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer. Rotary er for dem, som har engagement og overskud til at udføre et værdifuldt arbejde sammen med andre, for lokalsamfundet og for den internationale verden.

I Sindal støtter Rotary Klubben mange lokale initiativer, der trænger til en økonomisk hjælpende hånd, og hvert andet år er der en udenlandsk udvekslingsstudent på ophold i Sindal.

I år har Malia Wayman fra staten Washington i Amerika været på ophold i Sindal, hvor hun boede privat og gik i 2.G på Hjørring Gymnasium.

Tilsvarende var Mathilde Vestergaard udsendt til Mexico, hvor hun gik på gymnasium i byen Leon.

Formålet med udvekslingen er, at gøre det muligt for de unge gennem et års ophold i et fremmed land at opleve andre folkeslags levevis, følge deres skikke og skoleundervisning i omgivelser, der er helt forskellige fra deres hjemlige forhold.

Den planlagte indsamlingsevent til fordel for Børnehospice i Vestdanmark, og 60’er festen i Tolne Skovpavillon for fordel for blandt andre Vendsyssel Friskole og Foreningen Tolne Skovpavillon måtte aflyses på grund af Covid-19 smitterisiko.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...