Private dagplejere havde en fornøjelig stund på Springvandspladsen torsdag formiddag

HJØRRING: Med et par hundrede børn parkeret foran rådhuset skulle man måske tro, at der var lagt i kakkelovnen til politikerne i form af en demonstration - men årsagen til, at så mange små børn var samlet på Springvandspladsen i Hjørring torsdag formiddag var en helt anden.

For andet år i træk var der nemlig dømt julehygge for de private dagplejere i Hjørring kommune.

Det er Lis og Klaus Poulsen, som selv har en halv snes børn i privat dagpleje i Hjørring, der står bag arrangementet sammen med Krumme, der troppede op som julemand i selskab med ulven Billie fra A-Z. Tøjdyret uddelte rundhåndet godteposer, så i denne forsamling var det svært at finde skepsis i forhold til den ellers så udskældte ulv ...

Det holdt tørvejr ved arrangementet, som dog var så råkold en omgang, at de små næser næsten kunne lyse om kap med de røde nissehuer.

- Det er super, at så mange havde lyst til at deltage. Da kyssetræet kom sidste år, tænkte vi, at det var en anledning til at lave noget fælles for de private dagplejere i kommunen, siger Klaus Poulsen.

140 børn var tilmeldt sidste år, mens deltagerantallet i år rundede 200 - nu pusler Klaus Poulsen med tanken om, at man også kunne lave noget fælles i forbindelse med fastelavn.

Kor fra Hjørring Private Realskole sørgede for højtidens hit.tn

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...