Hjørring Revyens hold er ankommet til Vendsyssel Teater, men man bliver en mindre end planlagt

HJØRRING: Mandag ankom revyholdet til Hjørring, hvor man nu går ind i opløbet, og de afsluttende prøver på Vendsyssel Teater.

Og det er med bevidstheden om, at Hjørring Revyens medvirkende - Trine Gadeberg, Kasper LeFevre, Henrik Baloo Andersen, Preben Kristensen og Carsten Svendsen - er på vej imod ny publikumsrekord

- Det er et drømmehold, jeg arbejder med. Jeg har haft en langærmet trøje på under prøverne i København, udelukkende for at kunne holde hårene ind til kroppen. Det bliver en fantastisk revy, og der er virkeligt noget at glæde sig til, lover revydirektør Henrik Baloo Andersen.

Men drømmeholdet er dog blevet skadesramt:

- Vi har desværre modtaget et afbud fra Anne Sofie Espersen, der er ramt af en diskusprolaps. Hun havde håbet at blive klar, men bliver det desværre ikke. Hun har glædet sig til at være med i to år. Vi føler med Anne Sofie og ønsker hende rigtig god bedring. Grundet det stærke hold vi har, har vi valgt ikke at finde en afløser, siger Henrik Baloo Andersen.

Hele juni måned er udsolgt, mens flere forestillinger i juli nærmer sig udsolgt. Der er dog stadig billetter til hverdagene.

Hjørring Revyen har premiere på Vendsyssel Teater i Hjørring den 13. juni 2019 og spiller frem til den 3. august 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...