Hjørring Inner Wheel Klub er klar til at modtage 160 spillere - overskuddet går til lokale børn og unge

HJØRRING: 160 bridgespillere.

Så mange deltager i år i den store bridgeturnering, som Hjørring Inner Wheel klub står bag på Hjørring Gymnasium lørdag 27. april. Deltagertallet er rekordhøjt i år - og så er der endda fortsat venteliste til den populære turnering.

Bridgeturneringen arrangeres som tidligere år i et tæt samarbejde med BK1973 og med Henning Langbak som bridgeansvarlig. For de 37 medlemmer i Inner Wheel er målet at skabe et godt arrangement for de mange bridgespillere - og ikke mindst at skabe et overskud, der kan komme børn og unge i Hjørring Kommune til gavn. Og listen over velgørende, lokale projekter, der hidtil har fået økonomisk støtte er lang.

I år går overskuddet fra turneringen til Dansk Folkehjælp og TUBA Hjørring. I Dansk Folkehjælp er pengene øremærket sommerlejr for børn og unge i Hjørring Kommune og i TUBA bliver pengene brugt til hjælp, støtte og rådgivning til unge, der er vokset op i misbrugsramte hjem.

Fra 72 til 160 spillere

Præsident Hanne Boel fra Hjørring Inner Wheel Klub understreger, at arbejdet før, under og efter stævnet er med til at skabe et godt og stærkt sammenhold medlemmerne imellem. Og såvel forberedelser som praktiske opgaver under stævnet er uddelegeret til selvstyrende grupper, der ved præcis hvad der skal til for at nå i mål.

Første stævne blev gennemført i 2013 med 72 spillere, og deltager-antallet voksede herefter til 100 spillere og siden til 136.

- De seneste to år har vi haft 144 deltagere, og vi tænkte, at vi nok havde nået loftet. Men pladserne blev lynhurtigt optaget i år, og så besluttede vi os for at prøve med 160 deltagere. Det kræver blandt andet flere præmier og mere arbejde i køkkenet og af bridgeansvarlig Henning Langbak, tilføjer Hanne Boel.

- Vi tager deltagertallet op til revision efter stævnet, siger hun og tilføjer, at Inner Wheel-teamet er taknemlige for hjælpen og opbakningen fra BK73.

- BK73 er utrolig væsentlig for at vi kan afvikle vores bridgeturnering.

Årets turneringsleder er Gitta Lauritsen, som i 1973 grundlagde BK73.

Mødt med velvilje

Invitationer er sendt ud til blandt andet nordjyske bridgeklubber og øvrige Inner Wheel-klubber samt landsdelens Rotaryklubber, og deltagerne kommer fra det meste af landsdelen.

Inner Wheels medlemmer har fået præmier fra erhvervslivet i Hjørring og omegn, og de er blevet mødt med stor velvilje.

- Det har været helt overvældende i alle årene, konstaterer Hanne Boel.

- Vi har rigtig mange præmier fra lokale sponsorer. Og vi kan også udtrække mange gaver på indgangsnumrene.

Hjørring Gymnasium har velvilligt udlånt festsal og lærerværelset på gymnasiet til stævnet alle årene.

Medlemmerne i Hjørring Inner Wheel arbejder gratis i den gode sags tjeneste. Under stævnet står de blandt andet også for at tilberede og servere boller - med hjemmelavet rullepølse og ostekræs - samt kage og kaffe i pausen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...