Den nye Rema 1000 åbner dørene torsdag morgen i Hjørring med Rasmus Voss som købmand og som kommer fra Sindal

SINDAL/HJØRRING: Torsdag den 1. november klokken 8 åbner den tredje Rema 1000 i Hjørring. Den nye butik ligger på Hestkærvej 1, og er synlig for de mange trafikanter, der kører på Frederikshavnsvej.

Købmand Rasmus Voss og hans 25 mand store medarbejderstab glæder sig til at slå dørene op til den nye Rema 1000. Med ham i spidsen får butikken en erfaren købmand, der glæder sig til at skabe en butik med god stemning og plads til børnefamilierne.

Det er Rasmus Voss’ anden tørn som købmand i Rema 1000. De sidste tre år har han brugt som købmand i Rema 1000 i Sindal, men nu ser han frem til at kunne sætte sit personlige præg på en helt ny butik.

- Det er altid en spændende udfordring at starte en helt ny butik op. Jeg har nydt min tid i Sindal, men jeg glæder mig til at være med til at bygge en helt ny Rema 1000-butik op fra bunden, siger købmand Rasmus Voss

Ved åbningsfesten på Hestkærvej byder Rasmus og hans medarbejdere velkommen med roser til de voksne, og bolcher og vindmøller til børnene, ligesom butikken hele dagen vil byde på forskellige smagsprøver og gode åbningstilbud.

- Vi skal være stærke på de velkendte Rema 1000 værdier. Det er vigtigt, at vi altid har en høj standard i forhold til at skabe en pæn og overskuelig discountbutik, også har jeg helt personligt altid haft en forkærlighed for en stor og indbydende frugt- og grøntafdeling. Kunderne skal derfor forvente en skarp ferskvareprofil i en overskuelig butik, der gør det nemt for de travle børnefamilier at klare deres indkøb på alle tidspunkter, lyder målet fra Rasmus Voss.

En god stemning

Det er et helt nyt team, Rasmus får i butikken på Hestkærvej. Det første stykke tid skal derfor gå med at finde sig til rette i den nye butik og få arbejdsrutinerne på plads.

- Det er vigtigt for mig, at stemningen i butikken altid er god, og at vi har det sjovt sammen. Vi må gerne gå og joke lidt med hinanden, for hvis medarbejderne kan grine og have det sjovt sammen, så smitter det af på kunderne, siger Rasmus Voss og fortsætter:

- Samtidig er det også vigtigt, at medarbejderne føler medansvar for butikken. Derfor har jeg også uddelegeret ansvaret for butikkens forskellige afdelinger til forskellige medarbejdere, så de får fornemmelsen af, at det lige så meget er deres butik, som det er min.

Fra fredag 2. november og frem vil butikken have åbent fra klokken 7-22.

De travle børnefamilie

Siden byggeriet startede har de mange trafikanter, der hver dag kører på Frederikshavnsvej fulgt byggeriet tage form.

Med beliggenheden op ad en af byens mest trafikerede veje, vil Rema 1000 på Hestkærvej være enten det første eller sidste, mange tusinde biler ser, når de kører til og fra arbejde af motorvejen. Her håber Rasmus, at han kan gøre indkøbsoplevelsen lettere for de travle børnefamilier, der skal hjem efter en lang arbejdsdag.

- Målet er at gøre indkøbsoplevelsen nemmere for de travle børnefamilier. Vi kommer til at ligge på vej hjem fra arbejde, så forældrene ikke skal tænke over, hvordan de lettest kan nå både at hente børn og klare de daglige indkøb, siger Rasmus Voss.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...