De tre musketerer udsættes til næste års sandgravsspil

RAKKEBY: Der bliver ingen fægtekampe i sandgraven i Rakkeby til midsommer, hvor Rakkeby Friluftsteater skulle have opført ”De tre Musketerer”. Komitéen, der står bag sandgravsspillene har udsendt følgende pressemeddelelse:

- Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Rakkeby Friluftsteater er nødsaget til at aflyse sandgravsspillet 2020, lyder det fra folkene bag forestillingen.

- Situationen omkring corona-pandemien ændrer sig hele tiden. Myndighederne strammer jævnligt op med nye anbefalinger og restriktioner omkring danskernes forsamlingsrettigheder, og når der samtidig ikke eksisterer nogen tidshorisont på, hvornår vi igen må forsamle os frit, er det mest rigtigt, at vi nu tager beslutningen om at aflyse sandgravsspillet 2020.

- Vi er kede af aflysningen, for vi havde glædet os meget til foråret og midsommer og alle sandgravstraditionerne. Men sådan skulle det ikke være i år!

- Men om et år er vi klar igen. Vores instruktør Anne Mette Nors har tilkendegivet, at hun også er klar til næste år, og det er stadig ”De tre Musketerer”, der er på programmet, blot med en forsinkelse på et år.

Endvidere oplyser en talsmand fra komitéen, at også båltaleren ved Sct. Hans bålet på premiereaftenen er klar til at stille op med et års forsinkelse. Det er vores nye sognepræst Lea Hoff, der netop er tiltrådt i pastoratet, men endnu ikke er indsat i vore kirker, som også er lukkede på grund af corona-pandemien, slutter talsmanden fra sandgravsspillet. HJ

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...