”To på tur i Hjørring” indeholder 11 forskellige kuponer

Hjørring Handel har i samarbejde med ti restaurationer samt koncertarrangøren Sparevent lavet rabatbogen ’’To på tur i Hjørring’’.

Rabatbogen indeholder 11 kuponer, som skal bruges, hvis man vil spise eller drikke for halv pris på særlige tilbud. Rabatbogen udkom første gang sidste år, og i år er der foruden mad og drikke også mulighed for at få koncertbillet til to for en billets pris.

Følgende deltager i rabatborgen: Bones, Capu - din kaffebar, Kamii, Hjørring Kro, Skallerup Seaside Resort, Det Bette Hotel, Giovanni, A-Z, BjeskenZwei Grosse Bier Bar og Sparevent.

Rabatbogen koster 100 kroner, og pengene er hurtigt tjent ind. Benytter man samtlige tilbud i bogen, kan man spare op til 1400 kroner.

Og hvis man når at benytte alle 11 tilbud, deltager man tilmed i en konkurrence om et gavekort på 2000 kroner til medlemsbutikkerne i Hjørring Handel.

Gæsterne skal blot huske at få et stempel på side 2 i bogen, når de har indløst en af kuponerne.

På kuponerne bliver de lokale spisesteder og restaurationer præsenteret, og så følger der et overskueligt pop-up kort, hvor spisestederne er plottet ind.

Bogen kan købes ved de medvirkende restaurationer samt i Blomsten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...