Linedance-forening inviterer til åbent hus i Sindal og Frederikshavn

SINDAL: LineDance Frederikshavn- Sindal inviterer til åbent hus-arrangement i Sindal Skoles festsal 13. august.

Interesserede kan gratis prøve linedance på skolen i Sindal 13. august eller på gymnasiet i festsalen i Frederikshavn 12. august - begge dage fra klokken 18.30.

Foreningen er vært med kaffe/te og kage.

- Det eneste man selv skal medbringe er skiftesko, en flaske vand og godt humør. Vi starter hver åbent hus arrangement med at danse helt enkle nybegynderdanse og sætter derefter eventuelt niveauet lidt op - fuldstændig afhængig af de fremmødtes danseniveau, oplyser formanden for foreningen Gina Pedersen.

Foreningen har fået økonomisk støtte til rekruttering af nye medlemmer, annoncering og åbent hus arrangement fra DIF og DGI’s foreningspulje.

I foreningen glæder formand Gina Pedersen, foreningens bestyrelse og foreningens medlemmer sig over at kunne komme i gang med den nye dansesæson - og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

- Målet for de nye medlemmer er, at de alle kan få lov at opleve glæden ved denne dejlige motionsform og det gode sociale samvær, der er i foreningen. Herudover er det godt for helbredet at danse. Blandt andet viser undersøgelser, at blot man danser en-to gange om ugen, så nedsættes risikoen for demens med over 70 procent, ligesom det giver meget for lattermusklerne, idet man ikke kan danse og være sur samtidig. Eneste risiko er, at man bliver ”bidt” af det, lyder det fra formanden.

Grundet Covid-19 situationen er der begrænsninger på antal deltagere på de enkelte hold.

- Men vi forventer helt klart, at det største antal nye medlemmer kommer til vores tre begynderhold, hvor der indtil videre er god plads.

Tilmelding til åbent hus arrangementet i Sindal eller Frederikshavn skal ske til: linefs2011@gmail.com

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...