Hos optikerkæden Synoptik kender man udmærket de udfordringer, der kan opstå, når brillebrugere skifter dagligdagen ud med aktive feriedage. Derfor tilbyder Synoptik i år, at man helt gratis kan få endagskontaktlinser til 10 dage med på sommerferien.

- Mange danskere har opdaget, at endagslinser er en rigtig god løsning til ferien. Det er for eksempel ikke optimalt at have briller på, hvis man skal sejle eller køre mountainbike i ferien. Men hvis man er vant til kun at gå med briller, tænker man måske ikke over, at der findes alternativer. Derfor tilbyder vi nu, at man gratis kan få endagskontaktlinser til 10 dage med på prøve i sommerferien, siger Linda Alnor, der er produktchef for kontaktlinser og brilleglas i Synoptik i en pressemeddelelse.

Ifølge butikschef Mark Andersen fra Synoptik på Springvandspladsen er der mange fordele ved at bruge kontaktlinser om sommeren. Det giver eksempelvis mulighed for, at man kan bruge solbriller uden styrke, ligesom man ikke behøver bekymre sig om at miste eller ridse sine briller, når man er aktiv i ferien. Men det er vigtigt at finde den type kontaktlinser, som passer bedst til netop dine øjne. Derfor opfordrer Mark Andersen til, at man lægger vejen forbi Synoptik på Springvandspladsen, hvis man gerne vil høre mere om muligheden for at prøve kontaktlinser i sommerferien.

Det tager cirka en time at få undersøgt øjnene, så man kan få de rigtige kontaktlinser. I samme ombæring får man en generel undersøgelse af øjets sundhedstilstand og en grundig certificeret synsprøve. Så er man klar til ferien og godt rustet til at nyde sommersolen i fulde drag.

- Og så hjælper vi naturligvis gerne med at sammensætte et kontaktlinseabonnement, som matcher det konkrete behov, hvis kunden efterfølgende vil kunne veksle mellem briller og linser også i hverdagen, tilføjer Mark Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...