Frivillige i Forsamlingsbygningen hædret med frivilligprisen

HJØRRING: Team De blå Trøjer fra Forsamlingsbygningen i Østergade modtog fredag eftermiddag frivilligprisen for det sociale område i Hjørring Kommune.

Det skete i Idrætscenter Vendsyssel, hvor der var sommerfest for de mange frivillige, der hver dag og uge gør en forskel for deres medborgere.

Hjørring Kommune havde i år modtaget i alt 17 indstillinger til frivilligprisen på det sociale område. Chelina Bagger, næstformand i Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget overrakte prisen til team De blå Trøjer, der er en gruppe frivillige hjælpere i Forsamlingsbygningen.

Hele tre indstillinger pegede på De blå Trøjer som værdige modtagere af frivilligprisen. I indstillingerne hedder det blandt andet:

- I dag er der et krops af cirka 30 kvinder og mænd, der løser en række væsentlige opgaver i caféen og huset i det hele taget på forbilledlig vis. Endvidere er der en mindre gruppe, der stiller sig til rådighed efter normal lukketid, når foreninger og organisationer har arrangementer i salen.

- Ud over at Team De blå Trøjer yder en stor praktisk indsats, er de også ved deres blotte tilstedeværelse med til at præge livet i huset på en god og positiv måde. De er initiativrige, fleksible, hjælpsomme over for brugerne og således på alle måder gode ambassadører for Forsamlingsbygningen, lød det i indstillingen.

Kommunen har uddelt prisen siden 2010, og det er dermed 9. Gang den uddeles.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...