VINDER: Majken Sindal Møller vandt hovedpræmien på 10.000 kroner i Hjørrings store juleshopping-konkurrence

Mandag formiddag stod Majken Sindal Møller fra Højene klar til en omgang powershopping i Hjørring.

Hun har nemlig vundet hovedpræmien i den årlige juleshopping-konkurrence, som NORDJYSKE Medier har arrangeret i samarbejde med Hjørring Handel.

Og hovedpræmien var et gavekort på 10.000 kroner.

Jo, den var god nok

Majken Sindal Møller fik den supergode besked fredag eftermiddag. Men hun troede ikke helt på nyheden, da event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt ringede.

- Jeg lå faktisk og sov. Jeg havde to syge børn, og jeg havde lige lagt dem i seng, og tænkte at jeg lige kunne tage en morfar sammen med dem. Så blev jeg ringet op og var helt rundforvirret. Jeg troede, hun lavede sjov med mig.

Men den var god nok. Der ventede en shoppetur på 10.000 kroner.

Selvforkælelse

Majken og familien har været i gang med julegavekøb i både november og december - selvfølgelig i Hjørring. Og faktisk var de færdige med at købe julegaver.

- Så nu kan jeg bruge det hele på mig selv, grinede hun.

Majken havde haft weekenden til at planlægge en shoppe-rute gennem byen. Og en ny vinterjakke og nye vinterstøvler stod højt på vinderens ønskeliste.

- Jeg har sat en masser krydser - så jeg skal nok få pengene brugt, smilede hun.

Majken er oprindelig fra Tårs. Hun bor i Højene sammen med sin mand Anders, der er ansat i Sparekassen Vendsyssel i Tårs. Parret har to døtre: Edith på otte måneder og Ellen på 3,5 år. Lige nu har Majken barselsorlov fra sit job som pædagog på Søndergades Skole i Brønderslev. Hun havde mandag formiddag allieret sig med bedste, der var hjemme hos pigerne, mens hun shoppede løs i Hjørring.

Hele formiddagen shoppede Majken igennem, og hun rundede turen af med at købe lækkerier i Skold Burne Hjørring Vin & Tobak samt blomster i Blomsten til sin mor.

Vinder aldrig .....

Majken Sindal Møller vinder ifølge egen statistik sjældent. Hun havde så sent som torsdag aften siddet sammen med fire veninder og snakket om held - eller mangel på samme.

- Én af dem er bare rigtig heldig, og vi dissede hende. Vi andre sagde, at vi nærmest ikke gider deltage i konkurrencer, for vi vinder aldrig.

- Men så kunne jeg fredag eftermiddag ringe til dem og opfordre dem til lige at tjekke avisen, grinede Majken.

Krumme Julemand sørgede for transporten rundt i byen med toget. Og vinderen fik selskab af event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt fra Hjørring Handel og Pernille Ørum Pedersen fra NORDJYSKE Medier, der betalte i butikkerne og bar indkøbsposerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...