Nordjyllands Politi på udkig efter 46-årig efter optrin i Metropol i Hjørring. Det er anden dag i træk, han skaber ballade

Opdateret mandag aften med nye oplysninger

HJØRRING: En synligt beruset mand optrådte mandag eftermiddag kort før kl. 15 så truende overfor en gruppe unge på 15-16 år i shoppingcentret Metropol i Hjørring, at Nordjyllands Politi nu er på udkig efter ham.

- Vi ved, hvem han er, så vi skal nok finde ham. Fordi han har optrådt aggressivt, er der ingen tvivl om, at han får en sigtelse, når vi træffer ham. Spørgsmålet er, om det bliver for trusler i henhold til Straffeloven - eller om vi er ovre i noget gadeuorden, oplyser vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi.

Det var en af vagterne i shoppingcentret, der kl. 14.46 anmeldte optrinnet, men da politiets patrulje kom, var fulderikken forduftet.

Vagtchef Jess Falberg fortalte mandag aften, at optrinnet skete, efter de unge havde råbt efter den berusede mand. Det fik ham til at overfuse teenagerne.

Det var anden dag i træk, at den 46-årige optrådte truende i Metropol. Søndag gik det ud over en gruppe børn, og da blev fulderikken anholdt og taget med på politigården. Han blev sigtet for trusler efter Straffeloven og måtte overnatte i detentionen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...