Jonas Bak Jensen fra Meny Hjørring hædret for sin utrættelige og pædagogiske indsats for STU-praktikanter

HJØRRING: Danske Handicaporganisationer i Hjørring uddeler hvert år i samarbejde med Hjørring Handicapråd og Hjørring Kommune ”Handicapprisen” til personer eller grupper af personer, der har gjort en særlig indsats for handicappede.

Handicapprisen 2019 blev ved en ceremoni i PMU’s lokaler i Sindal tildelt pølsemager i slagterafdelingen hos Meny i Hjørring, Jonas Bak Jensen, for sin utrættelige og pædagogiske indsats for praktikanter på STU (Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse).

Formanden for Danske Handicaporganisationer i Hjørring, Mille Gunnergaard, bød de mange gæster velkommen til den årlige uddeling af Handicapprisen. Hun glædede sig over, at der var mange indstillede at vælge imellem. Efter en nøje vurdering blev to kandidater nomineret. Blandt de nominerede faldt valget på Jonas Bak Jensen, der fik overrakt prisen af næstformanden i Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget, Chelina Bagger (A).

Jonas Bak Jensen har i længere tid haft stor succes med at give unge under deres STU uddannelse et udbytterigt praktikophold i Meny’s afdeling for pølser og specialpålæg. Her har eleverne fået en god og pædagogisk oplæring i kundebetjening og deltaget i afdelingens arbejde på stort set lige fod med de øvrige ansatte. Efter praktikforløbet i pølsemageriet har de unge en god ballast til et fremtidigt arbejde på ordinære vilkår.

Handicapprisen består af en skulptur designet og lavet af REVA i Hjørring samt et diplom som bevis på æren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...