HT Superland åbnede en vaskehal og gav gratis bilvask - det skabe kø ved vaskehallen

TÅRS: HT Superland i Tårs havde torsdag 13. februar indvielse af den nye Vaske Hal. I den forbindelse var der gratis bilvask fra klokken 15, og der var også gratis pølser og drikkevarer.

Købmændene Ole og Harald Thomsen fortalte, at det er en god ny investering i denne Vaske Hal, der passer sammen med servicestationen på pladsen.

Købmændene glæder sig over, at der er godt gang i Superland både i Tårs og i Sindal. De to supermarkeder beskæftiger cirka 80 ansatte. Ole og Harald Thomsen er frie købmænd, idet de ikke er med i nogen markedsføringskæde, som mange andre supermarkeder

- Vi sparer mange penge ved at være os selv, og det kommer kunderne til gode i form af lave priser og gode tilbud, tilføjer de.

- Vi er lidt for os selv her i Tårs og i Sindal, siger Harald Thomsen.

- Det er sådan det skal være. Vi driver vore forretninger ud fra moderne principper, både med hensyn til indretning og sortiment og en rigtig god kundeservice. Det er jo i sidste ende det, der er med til at skabe succes inden for detailhandelen.

- Vi køber ind hos Super Gros og Dagrofa, og her har vi nogle fantastiske gode indkøbsvilkår på grund af vor størrelse. Det betyder, at vi kan sælge til gode, lave priser både i Superland Tårs og Superland Sindal, sige Harald og Ole Thomsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...