Bilbanko hos A-Z i Hjørring

HJØRRING: Bilka/A-Z har efterhånden lang tradition for at omdanne parkeringspladserne til bilbankopladser. Det har været et kæmpe tilløbsstykke over hele landet, når familiebilen ruller ind på Bilkas parkeringsplads og omdannes til en spillehule med bankotal i bilradioen. 23. august går det løs i gen på parkeringspladsen ved A-Z i Hjørring.
Når nogen har banko, dytter de med hornene og blinker med lygterne. Så kommer personalet og tjekker pladen, hvorefter man få et bevis på sin præmie, som kan afhentes umiddelbart efter spillet.
Deltagelse og bankoplader er gratis og foregår efter først til mølle princippet, når tilmeldingen åbner den 10.8. kl. 9.00.
Til Bilbanko er der ingen besvær med at kolde styr på mønter eller mærker. Deltagerne skal blot sætte krydser på de fem ark med seks plader på hver. Der spilles om en række, to rækker og hele pladen fuld. I alt spilles fem spil.
Banko-området på parkeringspladsen åbner på spilledagen klokken 18, og bilen skal være parkeret inden klokken 19, så alle er klar til at spille.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...