Odd Fellow-logerne inviterer indenfor i Dronningensgade

HJØRRING: Odd Fellow-logerne i Hjørring har for alvor fået smag for at bruge deres smukke lokaler i Dronningensgade til en årlig kunstudstilling. Når kommunens tre loger i påsken slår dørene op til åbent hus og gratis kunst, så er det tredje år i træk.

- Vi har heldigvis oplevet, at flere og flere kigger forbi i de to dage, hvor vi har vores påskeudstilling, fortæller Lillian Brodersen.

I år kan Odd Fellow Ordenen fejre 200 års jubilæum, så der er lagt ekstra meget arbejde i årets kunstudstilling, som tæller værker af Marianne Axboe, Flemming Nielsen og Flemming Fiol, den naturaliserede skotske vendelbo Andrew James Zealey, Mogens Nielsen, Martin Mølgaard og Jacob M. Jacobsen.

Og der bliver virkelig noget for enhver smag, for kunstnerne repræsenterer alt fra tekstilkunst og keramik over malerier til skulpturer i bronze, sten og jern.

Skulle du have lyst til at høre lidt om, hvad Odd Fellow står for, så er logens lokale brødre og søstre klar til at tage venligt imod og svare på spørgsmål.

Og hvem ved, om du får lyst til selv at blive en del af fællesskabet, som ikke bare har mange hyggelige arrangementer, men også bidrager med en masse velgørenhed hvert år. Både lokalt og internationalt.

Der er åbent hus i Dronningensgade 24 torsdag 18. april og fredag 19. april. Begge dage fra klokken 11 til 16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...