Der var præmier som påskeæg, slik og gavekort på plader, som elever og deres familier havde printet ud hjemmefra

HJØRRING: Påsken står efterhånden for døren, og hvor den normalt byder på store familiefrokoster og ekstra hygge i personalestuen på arbejdspladsen, ser den for rigtig mange af os en hel del anderledes og ensom ud i år. På Hjørring Private Realskole ville man derfor gerne lave lidt påskehygge for skolens elever og deres familier, hvor alle kunne samles i det virtuelle rum og lave noget hyggeligt sammen.

I dagene op til skolernes påskeferie arrangerede skolen derfor virtuel påskebanko for elever og deres familier på 4.-10. årgang. Onsdag d. 1., torsdag d. 2. og fredag d. 3. april kl. 12.30 til 13.00 blændede viceskoleleder Henrik Frand-Madsen og ledelsessekretær Line Strandeng således op for online banko, hvor der blev spillet med om præmier som påskeæg, slik og gavekort på plader, som elever og deres familier havde printet ud hjemmefra.

Spillet foregik via videokonference på Microsoft Teams, som er et af de digitale redskaber, HPR’s lærere til daglig bruger for at gennemføre deres fjernundervisning. Men hvor lærerne til daglig har konferencer med én klasse ad gangen, var der her tale om godt 600 bankospillende familier. Et ganske anseeligt antal, som pga. begrænsninger i softwaren måtte deles op. Årgangene blev derfor delt op, så 7.-8. klasse spillede onsdag, 3.-6. klasse spillede torsdag, og 9.-10. klasse fik lov at runde af om fredagen.

Trods enkelte tekniske udfordringer på førstedagen – som folk i øvrigt tog med godt humør - blev det til tre hyggelige dage med masser af god stemning og socialt samvær. Og selvom det ikke kunne erstatte det at være fysisk sammen, gjorde det stadig noget godt for påskehumøret rundt om i mange af hjemmene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...