Østre Gasværk, Ole Gas og DJ Søren Homann hylder Kim Larsen sammen med byen

HJØRRING: Forretninger og firmaer i Hjørring Handel hygger om kunderne onsdag 17. april inden påskehelligdagene og igen lørdag 20. april i påskeugen. Og der er fristelser for både børn og voksne på plakaten.

Østre Gasværk, Ole Gas og DJ Søren Homann hylder Kim Larsen sammen med byen onsdag 17. april fra klokken 15 til 19.30 på Springvandspladsen.

Østre Gasværk runder Larsen-festen af på scenen fra klokken 18.15 til 19.30, og forinden vil Ole Gas spille to runder - nemlig klokken 15 og igen klokken 16.30.

- Kom og hør alle de gode gamle sange og hyg dig med mad, drikke og livemusik, lyder opfordringen fra event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt fra Hjørring Handel.

- Vi vil gerne skabe hyggelig stemning, og man vil kunne købe mad og drikke på pladsen. Vi laver en mini-byfest - og butikkerne holder ekstra åbent til klokken 20 om onsdagen og til klokken 15 om lørdagen.

Onsdag og lørdag er der mulighed for at køre en tur med Krummetoget og møde City Line og Koala Kaj.

- Lørdag fra klokken 11 til 15 har vi indrettet et kreativt værksted på Springvandspladsen, hvor vi laver skæg med æg og klipper gækkebreve, påskeæg, fortæller Rikke Ejsenhardt.

Børnene kan medbringe egen mælkekarton, som de kan dekorere og plante karse i.

Her er der også tilbud om ansigtsmaling og ægge-løb.

Lørdag 20. april optræder pigerne fra Art Of Dance klokken 12.30, og mellem klokken 12 - 14 bliver der sluppet kyllinger løs i byen.

- Fang en kylling og få et påskeæg, lyder opfordringen fra Rikke Ejsenhardt.

Hun tilføjer dog, at der ikke er tale om rigtige kyllinger.

Kunderne kan også deltage i Den Store Påskebogstavjagt med præmier for over 10.000 kroner. 58 butikker - 12 i Metropol ShoppingCenter og 46 i Hjørrings gågader - deltager i jagten, der går ud på at finde bogstaver i butikkerne. Alle løsninger er Kim Larsen-sange, og løsningerne skal afleveres i det store gule påskeæg ved ”Christian - Din Tøjmand” i Strømgade eller i konkurrencestanderen i Metropol. Bogstavjagten gik ind i fredags og den slutter på lørdag. Vinderne udtrækkes 24. april.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...