SINDAL: Det spændende foredrag ”På besøg i Litauen med Louise Willemoes Poulsen” var oprindeligt annonceret til afholdelse i januar, men grundet tekniske problemer og sygdom var Foreningen Solgården nødt til at udskyde arrangementet.

Det er nu fastsat til søndag den 24. marts klokken 13.30 i Aktivhuset på Markedsgade i Sindal. Der er gratis adgang, men det koster et beskedent beløb for kaffe og kage.

Louise Willemoes Poulsen er cand.mag. i historie og russisk og har rejst meget i Baltikum og Rusland. Hun har gennem disse rejser fået et indgående kendskab til landenes befolkninger og deres kultur. Louise har tidligere holdt foredrag i Aktivhuset om en rejse på de russiske floder fra Sankt Petersborg til Moskva og om hendes oplevelser i Estland.

Denne gang fortæller Louise Poulsen om et skoleprojektet i Litauen, der førte til et langt venskab med en lille litauisk familie og om hendes oplevelser fra flere rejser i det smukke land. Louise har besøgt Litauen syv gange som gæst og rejseleder.

Foredraget suppleres med smukke billeder fra Litauen, lokal musik og Louise vil også synge enkelte sange på litauisk og russisk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...